Fascinatie over drinkfles met logo

Gebruiksdoel: vanwege in de plaats / aangaande en tot dit werk, MTB, racefiets / cyclocross, trekking/trekken; Type / toepassing: bidon voor adolecenten; Volume: 750 ml; Materiaal: kunststof; Sluiting: druksluiting; Aanvullende gegevens: vervaardigd in Europa, aardig zachte bidonsluiting, omvangrijk schroefgat voor een prima vulling, bouwstof: polyethyleen, B

U betaalt na ontvangst betreffende de factuur. Bij halen betaalt u dan ook contant of per PIN en ingeval de artikelen onder rembours worden afgeleverd betaalt u dan ook aan DHL.

Plastic waterflesjes, zoals jouw welke in de supermarkt koopt, zijn volmaakt wanneer promotiemateriaal op straat. Die kosten vele malen minder vervolgens een luxueus drink- ofwel sportflessen. Jouw kan hier veel info op kwijt, daar dit label absoluut te designen is. Een bidon drukken kan zijn ons grotere investering, maar is er een die zichzelf in de lange termijn dubbel en dwars terug laat verdienen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen bedrukken, mokken bedrukken, powerbank drukken, zonnebrillen drukken ofwel paraplu drukken

De klimaatneutraal geproduceerde drinkfles is gemaakt betreffende 'betrouwbare' grondstoffen welke Cradle2Cradle gecertificeerd bestaan. Daarnaast draagt een Dopper bij met MVO en drinkwaterprojecten met Simavi. Dit kan zijn een flesje én beker ineen met ons strekking met 450 ml. De Dopper drinkfles kan eindeloos aangewend geraken.

Een bidon bedrukken kan zijn een grotere investering, doch is daar ons welke zichzelf in de lange tijdlimiet dubbel en dwars retour laat verdienen. Dit bestaan een flessen welke langduriger mee gaan en ook op de vergadertafel staan ofwel in de rugzak naar college aankomen te uithangen.

Je hoeft een sport dop daar niet verdere af te draaien teneinde te kunnen drinken. De buitenrand kan zijn gemaakt betreffende buigzaam kunststof. Buig een rand naar beneden en jouw kan nog makkelijker drinken ui

Ernaast zal er per verkochte Dopper 5% tot verschillende juiste doelen. Met behulp die projecten geraken website waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Sportclubs verkopen een drinkflessen en bidons met logo vaak teneinde de clubkas te spekken en zo allerlei activiteiten geoorloofd te vervaardigen. Een zonne fles of bidon kan zijn uiteraard inzetbaar op ieder gebied en wegens vele doeleinden. 

Wij drukken bidons wegens particulieren en zakelijke klandizie. Grote aantallen nodig ofwel juist op zoek tot ons korte editie? We mogen u dan ook daar juist en betaalbaar mee aangaande dienst bestaan. We zorgen goedkoop wegens de bedrukking over een bidons, natuurlijk afgestemd op het type materiaal en het type opdruk dat u wenst.

Deze dop kan zijn 100% kunststof-, BPA en EA vrij. Dit silicone materiaal is anti-bacterieel en betreffende medische capaciteit. Een speciale afscheiding in de dop zorgt ervoor het dit drinkwater schoon blijft en het v

Betaling: u dan ook kunt via onze webwinkel betalen via verscheidene betalingsmethoden zoals Ideal, creditcard en Sofort. We afleveren desalniettemin tevens op rekening. We factureren na bezorging ingeval u een bestaande verhouding raakt ofwel voldoet met de check van een Kamer betreffende Koophandel zonder 06 tracks, hotmail, gmail ofwel dergelijk aangewend.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Informeer tot verschillende opdrukmogelijkheden en opdruk in meerdere kleurcombinaties.

Er komt alsnog bij, het er vanwege 5 flesje mineraalwater nog eens 4 liter mineraalwater en ons kwart liter olie nodig is. De Dopper is klimaatneutraal vervaardigd, buiten BPA. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 C) en je kan hem verder eenvoudig schoonmaken met een afwasborstel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over drinkfles met logo”

Leave a Reply

Gravatar